BURN - VOOR MEER CONDITIE

Voor onze hard-core fans hebben we nog iets bijzonders in de aanbieding: de Burn groepsles voor iedereen die met hoge intensiteit wil trainen en houdt van een competitie-element.

Naast enkele onderdelen van Mobility en Movement bereik je resultaat met een circuit gericht op krachttraining. No pain, no gain!

Doelen: verbetering van conditie en kracht en atletischer worden.

Fit & Health Club in Wevelgem is dé plek voor individueel fitness, groepsfitness, functionele fitness en Personal Training. Hier vind je de trainingsvorm die is afgestemd op jou. Wil je vet verbranden, je conditie verbeteren of spieren opbouwen? Bij Fit & Health Club Wevelgem ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

 • Zoals het klokje thuis tikt...

  Zoals het klokje thuis tikt...

  Als je mensen vraagt waarom ze hun sportieve ambities liever binnen hun eigen vier muren uitleven dan in een Fit & Health Club, hoor ...

  Lees meer
 • Wat kan je met 1% bereiken

  Wat kan je met 1% bereiken

  Het woordje "druk" is een van de gevaarlijkste woorden die er zijn omdat het je ervan weerhoudt om alles uit je potentieel te h...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.