MOBILITY - VOOR MEER BEWEEGLIJKHEID!

Dit programma overtuigt met verschillende effecten. Het trainen van je fasciale systeem zorgt voor elasticiteit en veerkracht en verkleint de kans op blessures. Stretching met rek- en strekoefeningen zorgt voor ontspanning van de spieren.

Bovendien bevat de Mobility training core oefeningen voor de romp. Kracht- en circuitmethodes ronden het programma af dat ook geschikt is voor beginners en deelnemers die zich oriënteren op medische fitness.

Doelen: beweeglijkheid vergroten, pijnklachten verminderen en preventie van blessures.

Fit & Health Club Wevelgem is dé plek voor individueel fitness, groepsfitness, functionele fitness en Personal Training. Hier vind je de trainingsvorm die is afgestemd op jou. Wil je vet verbranden, je conditie verbeteren of spieren opbouwen? Bij Fit & Health Club Wevelgem ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

 • After Summer Challenge

  After Summer Challenge

  ZOMERACTIE – Jouw After Summer Challenge!   De zomerperiode, met als hoogte punt de vakantie(s), zitten altijd vol kcalrijke...

  Lees meer
 • Zoals het klokje thuis tikt...

  Zoals het klokje thuis tikt...

  Als je mensen vraagt waarom ze hun sportieve ambities liever binnen hun eigen vier muren uitleven dan in een Fit & Health Club, hoor ...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.