Weten of Fit & Health Club Wevelgem dé fitnessclub voor jou is?

Ben jij op zoek naar een Fitnessclub in Wevelgem? En ben jij op zoek naar een plek om te starten met fitness, groepslessen en/of personal training? Dan is Fit & Health Club Wevelgem dé fitnessclub voor jou, met o.a. fitness, groepslessen en Functional Training.

Lidmaatschap op maat: 6 vragen

Het is lastig om bij de start direct het juiste lidmaatschap uit te kiezen. Zeker als je nog niet zeker weet of jij je wel op je plek voelt bij Fit & Health Club Wevelgem. Daarom is er voor jou de online lidmaatschapstest. Een test, bestaande uit 6 vragen, waarmee we jou precies kunnen vertellen welk lidmaatschap het beste bij jou past.

Vul in: binnen 1 minuut klaar

Deze test is geheel vrijblijvend. Zo zit jij nergens aan vast, maar krijg je wel een lidmaatschapsadvies op maat. Invullen duurt slechts 1 minuutje.

Bij Fit & Health Club in Wevelgem ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Fit & Health Club Wevelgem is dé plek voor individueel fitness, groepsfitness, functional training en Personal Training. Doe nu de lidmaatschapstest om erachter te komen of Fit & Health Club Wevelgem jouw sportcentrum wordt!

 • Zoals het klokje thuis tikt...

  Zoals het klokje thuis tikt...

  Als je mensen vraagt waarom ze hun sportieve ambities liever binnen hun eigen vier muren uitleven dan in een Fit & Health Club, hoor ...

  Lees meer
 • Wat kan je met 1% bereiken

  Wat kan je met 1% bereiken

  Het woordje "druk" is een van de gevaarlijkste woorden die er zijn omdat het je ervan weerhoudt om alles uit je potentieel te h...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.