Zoals het klokje thuis tikt...

Als je mensen vraagt waarom ze hun sportieve ambities liever binnen hun eigen vier muren uitleven dan in een Fit & Health Club, hoor je argumenten als „thuis kan ik ook trainen“, „veel goedkoper” en „thuis ben ik lekker alleen.“ Wat is nu het voordeel van je aan te sluiten bij een club?

Ruime keuze

Onze leden vinden bij Fit & Health Club een enorm scala aan verschillende trainingsvormen. Of je je nu wilt focussen op Strength of Burn, Mobility of Movement: er blijft geen wens open. Het gebeurt zo vaak dat iemand begin januari gemotiveerd een hometrainer aanschaft die na een tijdje alleen nog als kledingrek dient. Thuis heb je vanwege ruimtegebrek vaak minder mogelijkheden. Daar is afwisseling moeilijker te bereiken waardoor je minder plezier hebt bij het trainen.

Mag ik iets vragen?

Een doorslaggevend voordeel van Fit & Health Club is dat je onder begeleiding van FT-coaches sport. Zij ondersteunen je, waarbij ze altijd kijken naar je niveau en doelstelling. Je kunt met allerlei vragen bij hun terecht, of het nu uitleg is bij een oefening of het opstellen van je trainingsschema. Zij zijn alert en zullen bijvoorbeeld actief je houding corrigeren als dit nodig is. Thuis voor de spiegel is dat toch wat lastiger. Professionele begeleiding is bij functional training bijzonder belangrijk. Zelfs gevorderde sporters met veel ervaring profiteren van tips van hun coach. Je bent nooit uitgeleerd.

Hey Buddy!

Informatie over de laatste trends, onderling tips uitwisselen of gewoon wat small talk: sporten bij Fit & Health Club in Wevelgem is altijd ongedwongen. Niet zelden ontstaan er echte vriendschappen, en diverse happy couples hebben elkaar in de Fit & Health Club ontmoet. Als je samen gaat sporten zeg je minder snel af en trainen met gelijkgestemden is veel leuker. Je kent ons motto: het is geen wedstrijd, maar we trainen samen en met veel fun.

Natuurlijk heeft het ook zijn charme om lekker alleen bezig te zijn en je niet te hoeven aanpassen aan de oefeningen die de instructeur in de module opneemt. Maar het is minder gezellig en het blijven toch zelfgesprekken die je voert. Je onderhoudt geen sociale contacten die je goed doen en motiveren.

Stay focused!

In je eigen honk ben je snel afgeleid door kleine dingen zoals berichtjes op je telefoon, de TV of andere dingen. In de Fit & Health Club richt je je op de sport en training. Want daar ben je voor gekomen.

Dus… pak je sporttas in en kom naar de Fit & Health Club!

Neem vandaag nog een afspraak en neem contact met ons op!!

 • * velden zijn verplicht.

 • Zoals het klokje thuis tikt...

  Zoals het klokje thuis tikt...

  Als je mensen vraagt waarom ze hun sportieve ambities liever binnen hun eigen vier muren uitleven dan in een Fit & Health Club, hoor ...

  Lees meer
 • Wat kan je met 1% bereiken

  Wat kan je met 1% bereiken

  Het woordje "druk" is een van de gevaarlijkste woorden die er zijn omdat het je ervan weerhoudt om alles uit je potentieel te h...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.